Allergi kan afhjælpes med zoneterapi og akupunktur

Allergi er blevet en folkesygdom især i den vestlige verden gennem de sidste 20-30 år. Og det skorter ikke på forskellige former for allergi; høfeber, astma, bronkitis, nældefeber, eksemer, fødevareallergi, el-allergi og mange andre.

Pollenallergi er et sympton på et overaktivt immunforsvar

Hvis du oplever allergier, er det derfor vigtigt, at du forebygger imod allergien med opstart i årets første måneder, gerne i januar og februar, så du er klar, når pollen-sæsonen sætter ind.

Normalt burde vores immunsystem ikke ragere på pollen fra bl.a. birk og græs; men rigtig mange oplever at få symptomer som kløende øjne, løbende næse og nysen. Den traditionelle medicin er antihistaminer, der tit virker sløvende, og/eller binyrebarkhormon, som har rigtig mange bivirkninger. Formålet med den medicin er at fjerne symptomerne.

Alternativt til den traditionelle medicin er der homøopatisk medicin som er med til at forberede og forebygge; men det skal ske i god tid før sæson og kroppen skal have god til at fylde lagrene op.

Vigtige tilskud i pollensæsonen

Probiotica (mælkesyrebakterier) B6 vitamin (mindst 2 gange dagligt)
C- vitamin (stor dosis a´ 500 mg flere gange dagligt sammen med et måltid)
Hos Sundhed & Velvære vejleder vi gerne i brug af vitaminer og mineraler samt i homøopatisk medicin til formålet.

Zoneterapi mod pollenallergi

Kroppen vil til hver en tid have godt af zoneterapi, da det er med til at få styr på fordøjelsen hvilket er en forudsætning for at immunsystemet kommer i balance. Min erfaring med bl.a. zoneterapi og kranio-sakral terapi viser, at man opnår de bedste resultater ved at behandle det hele menneske og ikke kun allergien. Derfor arbejder Sundhed & Velvære altid med at finde årsagen til, hvorfor allergien er opstået. Det er trods alt mere sund fornuft at behandle årsagen og allergien – end allergien alene.

Der er mange årsager til, at en allergi opstår; det kan være sarte slimhinder, dårlig fordøjelse, sløve organer, nedsat immunforsvar, svampeinfektioner, stress, vitaminmangel, ydre påvirkninger m.m. Zoneterapi kan have en meget gunstig virkning og rette op på de fleste ubalancer, og sammen med øreakupunkturen NADA er der gode resultater.

Den største effekt opnås ved et par ugentlige behandlinger i starten, hvorefter intervallet øges til ca. 30 dage.

Vi har klinik midt i Aarhus C, og står altid klar til at hjælpe dig.