Reference - kræftbehandling

Kære Bente,
Jeg har det fint. Er kommet godt ovenpå, har fået lidt hår igen og føler mig godt tilpas og taknemmelig over, at jeg er på den anden side. Tak for din helt utrolig store hjælp under min sygdom. Jeg er sikker på at behandlingen og din erfaring var med til at hjælpe mig igennem.

Kh. M.

 
Reference - kræftbehandling

Da jeg kom til behandling ved dig, havde jeg lige været igennem et forløb med brystkræft, tre operationer som endte med fjernelse af det ene bryst, et kemoforløb og var stadig i Herceptin behandling. Min hjerne fungerede ikke optimalt, jeg kunne ikke huske, havde svært ved overblik, var træt osv.

Læs mere…
 
Reference - graviditet

Baggrund: En kvinde på ca. 35 år gik til zoneterapibehandlinger hos Sundhed og Velvære for forskellige gener. Undervejs talte vi om hendes problemer med at blive gravid, og vi aftalte, at jeg skulle arbejde på de zoner, der kunne hjælpe hende. Hun og hendes mand var indstillet til fertilitetsbehandling, men lige inden blev hun gravid. Under hele graviditeten fik hun zoneterapi med ca. 1 måneds mellemrum - dog oftere sidst i graviditeten.

Læs mere..
 
Reference - skulderskade

"Jeg er en aktiv kvinde på 60+, som cykler, løber, spinner, går til dans, passer børnebørn, passer kolonihave m.m. Kort sagt: Jeg har nok om ørerne.

For et par år siden under et løb var jeg så uheldig at snuble og lande på min højre skulder. Der lød et højt smæld, og jeg var klar over, at det var alvorligt.

Læs mere..
 
Reference - colitis

"For nogle år siden fik jeg konstateret Colitis Ulserosa i svær grad (kronisk tyktarmsbetændelse). Det er en sygdom med mange og invaliderende gener. Det var på tale at få en midlertidig stomi for at få ro i tarmen, så betændelsen kunne dæmpes, óg samtidig fik jeg meget og stærk medicin. Jeg havde det elendigt og tabte mig alt for meget. Jeg kom til behandling hos zoneterapeut Bente Brodie,

Læs mere..
 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 2

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.