Om Sundhed & Velvære

sundhedvelvaere_zoneterapeut_bente_brodie1Sundhed og Velvære i Aarhus drives af Bente Brodie. Bente er uddannet zoneterapeut og har afsluttet flere kurser indenfor kranio-sakral terapi, lymfedrænage, babymassage og andre behandlingsformer. Hun har arbejdet som zoneterapeut siden 2002. 

Efter en rygskade opnåede Bente gode resultater med zoneterapi og Kranio-Sakral Terapi. Hun har også brugt disse alternative behandlingsformer som supplement til den medicinske kræftbehandling, da hun fik konstateret brystkræft. Klinikkens kunder møder dermed en behandler med personlig erfaring.

Det bliver mere og mere anerkendt at kombinere de traditionelle behandlingsmetoder med de alternative, hvilket Bente også gjorde under sit eget sygdomsforløb. Som alternativ behandler er det vigtigt at respektere patienternes holdninger, ønsker og grænser. Dette gælder naturligvis også for de praktiserende læger og specialisterne; det er Sundhed & Velværes tilgang, at vi skal arbejde som et team omkring patienten, og respekten for patientens ønsker skal være i fokus.

Hos Sundhed og Velvære er patienten i absolut centrum; der er tid og ro til hver enkelt patient.

Bente Brodie
Sundhed & Velvære

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.