Baby og spædbørn zoneterapi
Fredag, 11. november 2016 10:35

Er dit barn utrøsteligt, uroligt og er søvnen svingende eller har barnet andre gener? Så vil jeg meget gerne i kontakt med dig og dit barn for at hjælpe. Barnet skal være i alderen 0 til 3 måneder.

Lige nu er jeg med i et landsdækkende projekt omkring zoneterapi behandling af spædbørn. Projektet handler om at følge spædbarnets udvikling gennem et behandlingsforløb via et spørgeskema, som jeg udfylder sammen med forældrene ved hver behandling. 

Vidensindsamlingen løber frem til den 31.12. 2016.

Håbet er at få en kontrolleret vidensindsamling med synliggørelse af, at zoneterapi virker på helt små spædbørn med uro, utrøstelig gråd, svingende søvnrytme mave/tarm problemer. Behandlingen og hele konsultationen er den samme uanset, om man som forældre vil være med i undersøgelsen eller ikke.

Vi har klinik i Aarhus C, og står altid klar til at hjælpe dig og din baby og/eller spædbarn.

 
Nye åbningstider hos Sundhed & Velvære
Fredag, 11. november 2016 10:33

Da jeg nu er rundet de 65 år, har jeg valgt at ændre lidt på åbningstiden til 3 dage om ugen.

Fremover har jeg åbent tirsdag onsdag og torsdag:
Lige uger fra kl. 8.00 – 14.00
Ulige uger fra kl .11.00 til 18.00

Du kan stadig booke on-line eller ringe til mig på tlf. 23305027 og indtal evt. besked så jeg kan kontakte dig efterfølgende.

 
Behandling for eksamensangst
Fredag, 23. maj 2014 00:00

sundhedvelvaere.dk_nada

Eksamenstiden stiller store krav til de studerende, og er en tid hvor, stresshormoner pumper rundt i kroppen. Kroppens reaktion kan være næsten invaliderende og temmelig uhensigtsmæssig og kan blokkere hjernen.

Hjertebanken, svedeture, mundtørhed, svimmelhed indre uro, diaré, kvalme m.m. er nogle af de symptomer, der opstår når adrenalinen tager over. Kroppen kan tage helt over og hjernen kan ikke følge med – ”klappen går ned”.

Undersøgelser viser, at op til 40% af studerende overvejer at tage medicin for at berolige sig inden eksamen. Jeg har erfaring med, at zoneterapi i kombination med NADA øreakupunktur kan skabe ro og balance i hjerne og krop uden at bedøve hjernen. Læs mere om behandlingen.

 

 
Zoneterapien er blevet synlig
Søndag, 06. april 2014 20:21

I 2 år har de tre foreninger, FDZ, TKZ og ZCT, samarbejdet omkring fornyelse af den zoneterapeutiske fagforståelse.

Med ny viden om "den nye biologi" forstår vi bedre og bedre, hvordan og hvorfor zoneterapien har effekt på en lang række lidelser.

Vi har selv en teori om, at behandlingsmetoden især er velegnet til moderne livsstilssygdomme, hvor der sjældent er tale om én årsag - én virkning, men om flere forskellige ubalancer, og at det er derfor, at behandlingsmetoden er blevet så populær herhjemme fra især 70'erne og frem.

I Zoneterapeutisk Fagforståelse 2013 vil du kunne få mere at vide om:

  • historien bag metoden
  • hvordan en behandling foregår i zoneterapeutens klinik
  • teori om virkemåden
  • grunduddannelse, dokumentation og samarbejde omkring zoneterapeutisk behandling i Danmark

Kilde: Pressemeddelelse fra FDZ udsendt 1. juni 2014

 
Danskernes brug af alternativ behandling
Tirsdag, 25. september 2012 16:05

woman-jumping-588x400Siden 2005 er danskernes brug af alternativ behandling steget fra 44% af befolkningen til 53% i 2010. Det svarer til, at knap 3 millioner danskere har gjort brug af alternativ behandling.

Interessante nøgletal viser, at hver 4. har brugt alternativ behandling inden for det seneste år og mere end halvdelen har brugt alternativ behandling på et eller andet tidspunkt i livet.Typisk er brugeren kvinde i alderen 15-64 år og har en kort eller mellemlang videregårende uddannelse.

Men mændene følger ikke langt efter: Stigningen i forbruget af alternativ behandling er særlig stor blandt de 35-44 årige mænd, hvor 3 ud 4 har brugt alternativ behandlingen inden for det seneste år. I 2005 var tallet 1 ud af 5.

Sammen med massage og akupunktur er zoneterapi blandt de mest populære behandlingsformer.

 
Få pensionistrabat
Lørdag, 08. september 2012 14:33

Rabat_og_fordelskort_til_PensionisterSundhed & Velvære er nu tilmeldt ”Pensionistkortet”. Dermed får pensionister med pensionistkortet rabat her i klinikken.

Hvis du er pensionist, kan du læse mere og bestille Pensionistkortet her.

 
Alternativ behandling er populær som aldrig før
Torsdag, 10. maj 2012 16:24

Sundhedvelvaere.dk_undersoegelseDanskernes brug af alternativ behandling stiger stadig støt. Det viser en helt ny undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed. Hvor 44% af den voksne danske befolkning valgte alternativt i 2005, er tallet i dag 53%. Det svarer til knap 3 millioner danskere.

Behandlingsformer som akupunktur, zoneterapi og kranio-sakral terapi er kraftigt på fremmarch.

Kvinderne udgør stadig den største andel af brugerne. Men stigningen i forbruget er særlig stor blandt de 35-44-årige mænd, hvor 29% har brugt alternativ behandling inden for det seneste år. I 2005 var tallet 21% blandt mænd i aldersgruppen 25-44 år.

”Stigningen kommer ikke bag på os. Sådan har tendensen været i flere år. Undersøgelsen bekræfter, at danskerne i stor stil har taget alternativ behandling til sig”, siger Hans Stødkilde-Jørgensen, bestyrelsesformand for ViFAB, dr.med. og professor ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet.

Kilde: Statens Institut for Folkesundhed

 
Gavekort til én du holder af?
Søndag, 04. december 2011 11:43

sundhedvelvaere.dk_GavekortHar du brug for en god gaveidé til et familiemedlem, kæresten, manden, konen - eller måske en god ven - kan du købe et gavekort til behandling hos Sundhed & Velvære.

Gavekortet, som kan dække én eller flere behandlinger, kan både købes i klinikken, og du kan bestille Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
Sundhed & Velvære tilbyder NADA-behandling
Tirsdag, 24. maj 2011 18:20

sundhedvelvaere.dk_nadaNADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en standardiseret øreakupuktur-metode, der er kendt over det meste af verden.

Denne enkle akupunktur-metode, som oprindeligt blev udviklet til at afgifte og afvænne mennesker fra narkotiske stoffer og andre rusmidler, samt alkohol, har sidenhen vist sig at være et glimrende supplement til andre behandlinger. Læs mere om behandlingen.

 
Alternativ behandling på skemaet
Torsdag, 05. august 2010 01:00

Alternativ_behandling_sundhedvelvaere.dkUniversiteterne i Aarhus, København samt Syddansk Universitet har fra 2010 haft alternative behandlingsformer som zoneterapi på skemaet for de nye medicinstuderende. De unge studerende bliver undervist i blandt andet kosttilskud og naturlægemidler. Desuden vil de kommende læger stifte bekendtskab med de problematikker, der kan være mellem det alternative og den lægeordinerede medicin.

Læs mere..
 
Dankortbetaling er nu mulig
Onsdag, 02. juni 2010 01:00

sundhedogvelvare.dk_dankortbetalingEfter længere tid med kontante betalinger og bankoverførsler, kan Sundhed og Velvære nu modtage betaling for behandlinger via dankort.

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 2

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.