Persondata politik

Når du besøger Sundhed & Velvære første gang eller opretter dig som kunde via on-line booking, vil du blive bedt om at acceptere vores (Sundhed & Velvære) anvendelse af dine oplysning er i forbindelse med din behandling.

Du bedes give samtykke til at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger om de behandlinger du har modtaget. Vi gemmer helbredsoplysninger, oplysning om brug af medicin, personlige data som cpr.nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

Du giver samtidig samtykke til at Sundhed og Velvære kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Ved oprettelse af en online booking giver du samtykke til at klinikken sender sms, e-mail, bekræftelse på aftalen, og en reminder på aftalen.
De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende en e-mail til bente@sundhedvelvaere.dk eller ved at rette telefonisk henvendelse til os.
I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke, sletter vi dine oplysninger, når du trækker samtykket tilbage.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver til har den viden, der er nødvendigt, for at vi kan yde den bedste service for dig.