Zoneterapi og kræft

sundhedvelvare.dk_brystkraeftDiagnosen kræft giver de fleste mennesker et stort chok. Livet bliver delt op i før og efter, man fik diagnosen. Sygdom, operation og behandling kommer til af fylde, og alt i den daglige rutine bliver ændret. Kroppen kan blive forandret for altid, og angsten for at dø, kan blive meget påtrængende.

Kræftpatienter kan - hvad enten de er opererede eller ej - med fordel bruge zoneterapi som støttebehandling. Zoneterapi kan lindre smerter og forebygge kvalme, forøge livskvaliteten og få patienten i en mere stabil følelsesmæssig tilstand. Mange års praktisk erfaring inden for kræft og zoneterapi viser, at behandlingerne ikke medfører spredning af kræftceller - tværtimod øges modstands- og regenerationskraften. Under kemo- og stråleterapi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Fordøjelses- og udskillelsesorganer kan styrkes, og søvnen kan bedres. Terapien kan desuden afhjælpe kvalme og ubehag.

Da en positiv tankegang er vigtigt for livskvalitet, helbredelse og livskvalitet, er det af stor betydning for patienten selv at tage hånd om sin situation, og her er zoneterapi som sideløbende og støttende behandling et godt valg.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.