Zoneterapi

default sunhed velv re 002Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform - brugt i tusinder af år i bl.a. Kina og Egypten - til lindring af helbredsproblemer. Zoneterapi er kendt af de fleste, da det er den mest brugte form for alternativ behandling i Danmark.

Under og på vores fødder har vi et fuldstændigt ”landkort” over hele menneske-kroppen. Alle dele af kroppen har en zone som kaldes en reflekszone. Det er disse zoner, en zoneterapeut arbejder på. Behandlingen foregår med massage og tryk på specielle punkter under og ovenpå fødderne. Hermed stimuleres organerne til at forbedre kroppens funktion og helingsproces.

Zoneterapi kan have en positiv effekt på blandt andet allergi og astma, barnløshed, eksem, slidgigt, hovedpine, migræne, rygproblemer m.m. Behandlingen er yderst behagelig og afslappende og kan hjælpe af alle - uanset alder.

Zoneterapeuten har tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres en journal, som klienten er velkommen til at læse. Klienten skal give samtykke til journalføring.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.