Klik for at læse mere..

Sundhed & Velvære

Klik for at læse mere..

Kranio-Sakral-terapi

Tema: Zoneterapi og kræft

Sundhedvelvaere.dk_krft

Som FDZ-zonterapeut har Bente Brodie deltaget i kurser, temamøder, inspirationsdage m.m., og igennem flere år arbejdet intensivt med emnet Zoneterapi og Kræft.

Her er, hvad hun bl.a. har oplevet:
"Vi har hørt om erfaringer fra bl.a. USA, da vi i 2009 havde besøg af sygeplejerske og zoneterapeut Susan Berenson fra Menorial Sloan Hospital, New York. Susan har arbejdet med zoneterapi og kræftpatienter gennem mange år. Hun kunne bl.a. bekræfte os i, hvor vigtig berøringen er hos meget syge mennesker. Også på danske hospitaler er der så travlt, at der ofte er for lidt tid til at sidde på sengekanten og være nærværende, holde i hånd - at røre ved den syge. Der er her, zoneterapi kommer ind i billedet; det er en behandlingsform med direkte kontakt - og vi ved, det er en meget stærk terapi, der øger heling og trivsel.

På kursus ved Canserguide Anni Rasmussen, Health Creation Danmark er Bente blevet guidet i den kræftramtes verden af forskellige typer kræftsygdomme, er blevet informeret om moderne behandlingsmetoder i det etablerede system og har tilegnet sig viden om kræftpatientens eksistentielle krise og identitet-ændringen, kræftpatienter ofte gennemgår.

Zoneterapi er en meget sikker terapi, som alle kan få glæde af, uanset hvor svag man er. Ud over berøringens effekt er zoneterapi fortræffelig til at reducere bivirkningerne ved de forskellig behandlinger, der tilbydes kræftpatienter - det være sig kemoterapi, stråler eller anden medicin. De symptomer, der oftest berettes om, er smerter, træthed, angst, forstoppelse, depression, kvalme, ødemer og appetitløshed. Der kan være andre bivirkninger, men disse er de mest omtalte.

Zoneterapien virker ved at stimulere de zoner på kroppen, som fjerner energiblokeringer. Derved øges nervesystemets impulser, kredsløb og immunforsvar styrkes, og affaldsstoffer drænes væk ved hjælp af lymfe. Energien kan øges, smerter dæmpes, fordøjelsen kan bedres og patientens livskvalitet kan bedres betydeligt. Kroppen styrkes og forberedes til den traditionelle behandling som kemoterapi og strålebehandling.

Som zoneterapeut har Bente Brodie stor erfaring, og hun det er en personlig tilfredsstillelse at kunne gøre en forskel for kræftramte. At kunne hjælpe dem igennem kemo- og strålebehandlinger, kunne lette ubehag og angst m.m., fordi zoneterapi er en blid terapiform, der får kroppen til at yde sit bedste.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.