NADA øreakupunktur

sundhedvelvaere.dk_nadaNADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en standardiseret øreakupuktur-metode, der er kendt over det meste af verden.

Denne enkle akupunktur-metode, som oprindeligt blev udviklet til at afgifte og afvænne mennesker fra narkotiske stoffer og andre rusmidler, samt alkohol, har sidenhen vist sig at være et glimrende supplement til andre behandlinger.

NADA-modellen har gennem de sidste 30 år også vist sig som et godt supplement til behandling af angst og andre psykiatriske symptomer, psykoterapi, personlig udvikling, stress, aggression og søvnforstyrrelser. NADA-metoden er et supplement til anden behandling. Metoden er ikke tænkt som den primære behandling. Metoden øger således effekten af de samlede tilbud.

Behandlingen er dog ikke kun for hårdt belastede personer med misbrug, men kan også bruges også ved angst, terapi og egenudvikling, nervøsitet og eksamensangst samt ved koncentrations- og indlæringsbesvær. Desuden kan behandlingen hjælpe på bl.a. depression, søvnproblemer, afvænning af tobak, alkohol og mad.

NADA kan anvendes ved cancer-behandling, da Nada-behandlingen virker ved at styrke krop og sind, og den nedsætter bivirkninger uden at forstyrre den medicinske behandling.

NADA skaber balance i kroppen, og de fleste føler harmoni og samling. Ofte får klienten mere energi og initiativ.
Behandlingen består af 5 nåle i specifikke punkter (kinesiske akupunkturpunkter) i hvert øre og en hviletid på ca. 45 min, hvor man ligger behageligt evt. hører stille musik.

NADA arbejder godt sammen med andre terapiformer, f.eks. psykoterapi og samtaleterapi, hvor NADA understøtter den valgte terapiform. Ligeledes arbejder NADA fantastisk godt sammen med zoneterapi, da det kan give et ekstra skub i behandlingen.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.