Babybehandlinger

sundhedvelvare.dk_babybehandlingerAt blive født til denne verden kan være en voldsom oplevelse for baby. Der sker ofte, at fødslen trækker i langdrag, eller der bliver brugt sugekop eller tang for at hjælpe barnet ud.

En fødsel er en voldsom belastning for både mor og barn. Barnet kan eksempelvis være stresspåvirket, få vrid i nakken og tryk på kraniet. Undersøgelser viser, at 88% af alle nyfødte er udsat for skader i lettere eller sværere grad i forbindelse med fødslen. På sigt kan det desværre give barnet problemer som kolik, hovedpine, slim i lunger og bronkier, uro m.m. At barnet er uroligt kan selvfølgelig også være af andre grunde, som ikke er så voldsomme f.eks. luft i maven eller et umodent fordøjelsessystem.

En baby med ”skrigeture” er en af de største udfordringer for nybagte forældre. For lidt søvn og afmagt fordi man ikke kan trøste barnet, er stressfaktorer og en stor belastning for forældrene. Zoneterapi og/eller kranio-sakral terapi er meget nænsomme behandlinger. De kan i de fleste tilfælde lette eller helt fjerne problemerne, og forældrene oplever mærkbare resultater efter få behandlinger.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.