Kranio-Sakral terapi

default sunhed velv re 005Kranio-Sakral terapi (KST) er en behandling med forskellige teknikker, der alle har ”det blide tryk” til fælles, dvs. at jeg som behandler arbejder specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben, med meget let hånd. Under behandlingen ligger klienten på en briks – gerne med tøj på. Det er meget behageligt at modtage behandlingen. Klienten vil opleve en dyb ro og føle, at hele kroppen bliver befriet for spændinger.

KST er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau og derved hjælpe med at mindske og måske helt fjerne opståede problemer såsom smerter, depression, anspændthed og irritabilitet, koncentrationsbesvær, søvnløshed, for højt blodtryk, hovedpine og migræne, mavesår, allergi, astma m.m.

I tillæg til Kranio-Sakral Terapi (KST) kan Sundhed & Velvære også tilbyde Kranio-Sakral Terapi med Organ-massage. Det handler om at løsne bindevæv omkring kroppens organer, så de kan bevæge sig frit og fungere optimalt. Mavesæk, lever og de andre organer bevæger sig 7 gange i minuttet. Som andre muskler i kroppen har organerne også brug for at bevæge sig. Belastninger såsom forkert arbejdsstilling, stress, anspændthed, operationer m.m. kan være årsag til, at organerne ikke kan bevæge sig frit. Kan de ikke det, mindskes deres evne til at klare det store daglige arbejde og vi bliver lettere syge. Dette er blot nogle af af de skavanker, som denne blide og velgørende teknik kan afhjælpe.

 

Zoneterapi mod allergi

sundhedvelvaere.dk_allergiBegynd behandlingen af allergi allerede nu. Læs mere her

Zoneterapi mod kræft

Sundhedvelvaere.dk_krftUnder kemo- og strålebehandlingi kan zoneterapi lette bivirkninger og eftervirkninger. Læs mere

Sygeforsikring

DanmarkSygeforsikringen Danmark yder nu tilskud til zoneterapi. Læs mere her.